Събота, 25 Май 2024г. 08:19
Препоръчваме ВиАдресът на офиса ни:
град Пловдив
ул. "Велико Търново" 35

Телефони за връзка:
0888 347 593
0878 891 540

Собствено Търсене
КОИ СМЕ НИЕ
Фирма "ТОДИКС БГ" ЕООД – продажба и сервиз на касови апарати, фискални устройства, баркод скенери, складов софтуер и консумативи.
За фирмата
"ТОДИКС БГ" ЕООД – фирма за продажба и сервиз на касови апарати и други фискални устройства в град Пловдив

Освен с продажба и сервиз на касови апарати и фискални устройства, фирма "ТОДИКС БГ" ЕООД предлага и различни видове търговско оборудване. Предлаганите от фирма "ТОДИКС БГ" ЕООД марки търговско оборудване ,касови апарати, баркод скенери и консумативи са утвърдени на Българския пазар с високото си качество.

На необходимото ниво е и техническото обслужване на фискални устройства, което предлага фирма "ТОДИКС БГ" ЕООД. Всичко това е базирано на нашия дългогодишен /от 1992г./ опит в продажбата и сервизиране на касови апарати и фискални устройства. От професионално подготвеният екип можете да получавате консултации по телефона или в сервиза на фирма "ТОДИКС БГ" ЕООД за работа с касови апарати и фискални устройства.

За улеснение на нашите клиенти от град Пловдив извършваме техническо обслужване на фискалните устройства и на място в търговския обект. За по-натоварени търговски обекти фирма "ТОДИКС БГ" ЕООД предлага складов софтуер, който дава възможност за следене на неограничен брой складови наличности, богат набор от справки и връзка с много модели касови апарати, фискални принтери и баркод четци.

За по-подробна информация относно нашите услуги, може да използвате посочените връзки:

Повече информация за нашите услуги може да намерите - тук

© 2008 Design by Creative Point